Шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић оцијенио је да туристичка привреда треба да ухвати корак са трендовима у свијету, због чега сви у Српској треба да дају пун допринос да би се тај циљ остварио.

Цицовић је, након посјете излагачима из Републике Српске на 43. Међународном сајму туризма у Београду, истакао да му је велико задовољство што се Српска послије године у којој је корона зауставила све активности поново појављује на најзначајнијој туристичкој манифестацији у региону.

„Настојаћемо да на најбољи начин представимо туристички производ из Републике Српске и нашу туристичку привреду. Такође, учинићемо све да заједно са Србијом и другим државама у региону дефинишемо заједнички туристички производ“, рекао је Цицовић.

Тиме ће, како је објаснио, сви допринијети да заједнички остваре оно што је циљ свима у региону, а то је да што дужи период задрже туристе на овом простору.

„Заједно ћемо довести до тога да дамо пун импулс свим нашим туристичким дестинацијама да наставе тренд који су започели претходних година и који су остварили у 2021. години“, поручио је Цицовић.

Извор: Независне новине-Срна

Фото: Представништво Републике Српске у Србији