Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са градоначелником Београда Зораном Радојичићем.

Вишковић се захвалио градоначелнику Београда за подршку коју град Београд пружа институцијама Републике Српске и Представништву Републику Српске у Београду на обиљежавању важних датума и догађаја, манифестација и сусрета академских, привредних и културних  којима се помаже да Република Српска афирмише, представи и искомуницира своје ставове, мишљења, опредјељења по свим важним и актуелним, политичким, економским, друштвеним питањима и догађајима – наведено је у саопштењу Бироа за односе са јавношћу Владе Српске.

Састанком са градонaчелником Београда и предсједником Скупштине града Београда, данас почиње манифестација „Дани Српске у Србији“, који ће трајати од 22. до 29. септембра и одржаваће се у 11 градова у Србији.

Предсједник Владе Републике Српске захвалио се градоначелнику Београда за подршку коју град Београд пружа институцијама Републике Српске и Представништву Републику Српске у Београду на обиљежавању важних датума и догађаја pic.twitter.com/ra08WohXxF

— Влада Републике Српске (@Vlada_Srpske) September 22, 2021

Извор и фото: РТРС