Компанија „Dineco“ из Требиња представила је своје капацитете потенцијалним партнерима у Бечу, у оквиру промоције која је организована у Представништву Републике Српске.

Шеф Представништва Младен Филиповић рекао је да је компанија „Dineco“ уз подршку Представништва успоставила успјешну сарадњу са аустријским тржиштем, те да је велико задовољство што су на промоцији у Бечу били присутни и њихови дугогодишњи аустријски партнери – комапније „Егер“ и „Холцер“.

Представници компанија „Егер“, „Холцер“ и „Dineco“ представили су своје капацитете, пројекте на којима раде, као и оспособљеност машинама и опремом коју посједују.

Са партнерима у Аустрији разговарали су о досадашњим резултатима извоза намјештаја компаније „Dineco“ у земље Европске Уније, те проширењу тржишта у региону и у оквиру ЕУ.

„Задовољство је видјети да компанија, која је учествовала у програму „Fit4Austria“ у претходном циклусу, остварује конкретну сарадњу, те да реализују пројекте у Аустрији“, рекао је Филиповић.

Филиповић је нагласио да ће Представништво наставити да подржава наше предузетнике и промовише капацитете ове, али и других компанија из Републике Српске у Аустрији.

Quelle und Foto: Vertretung der Republika Srpska in der Republik Österreich